Ik wil helpen

Wil je helpen? Kijk waar je kunt bijspringen

Kledinginzameling

Dordt voor Oekraïne mag voor de Oekraïners die kleding nodig hebben een beroep doen op ReShare en op de Kledingbank. Heb jij goede kleding over die je wilt doneren? Dan kun je terecht bij deze organisaties.

Voor de kledingvoorziening is er in de afgelopen maanden intensief samengewerkt met de Kledingbank in Dordrecht. Omdat de vraag naar kleding nog steeds groeit, en dus ook de werkzaamheden rondom het verstrekken van kleding aanblijven, is er ook een samenwerking aangegaan met ReShare, de kledingwinkel van Het Leger des Heils. De Oekraïense bewoners die kleding nodig hebben, kunnen een waardebon krijgen die zij kunnen besteden bij de ReShare Store in Dordrecht. 

Wat kun jij doen?
Heb je nog wat kleding over en wil je deze doneren? Dan kun je dit brengen naar de ReShare Store Dordrecht, Voorstraat 262, tijdens openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Het Leger des Heils ReShare geeft een mooie nieuwe bestemming aan de gedoneerde kleding. Meer weten daarover? Lees meer op de website van ReShare.

Voor alle minima
Stichting Kledingbank Dordrecht geeft goede en herbruikbare kleding door aan mensen die het nodig hebben, maar niet kunnen betalen. Ingeleverde kleding is voor minima uit de regio en Oekraïense vluchtelingen. Wil je kleding inleveren bij de Kledingbank? Kijk voor meer informatie op de website van de Kledingbank

Kleding aan een rek.

Wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan en ontvang een wekelijkse update direct in je mailbox.